VIDEO: Slon čije su suze dirnule svijet ima novu prijateljicu…A možda i djevojku

Slon Raju čija se dirljiva priča nedavno proširila medijima diljem svijeta, nakon 50 godina patnje i zatočeništva, započeo je novi život kod obitelji posvojitelja.

Odmah po dolasku, Raju je upoznao Phoolkali, slonicu koja je također spašena prije dvije godine, a pronašli su je izgladnjelu u napuštenom skladištu bez prozora.

Phoolkali je danas u dobrom stanju pa je sa svojim novim prijateljem podijelila večeru (mango, banane i keksi), a strani su se mediji našalili i da sve ukazuje na to da će se između njih roditi ljubav i da je Raju pronašao djevojku.

Dr. Yadu, veterinar Wildlife SOS-a koji brine o Rajuu, tvrdi da je slon “izgubio vjeru u ljudski rod”. Ekipa iz Wildlife SOS-a trenutno brine o Rajuu i pokušavaju sanirati rane nastale za pedeset godina duge torture.

Podsjetimo, Raju je proveo 50 godina okovan u lance i bio je zlostavljan od strane ovisnika o drogama koji ga je koristio kako bi uz pomoć njega prosio. Tukli su ga i izgladnjivali otkad je kao beba ulovljen u divljini. Bio je primoran jesti papir i plastiku, oko nogu su mu bili omotani lanci sa šiljcima koji su mu ostavili duboke rane i zbog kojih je obolio od artritisa. Gotovo je stalno bio u bolovima.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MgkR-uGDS4M[/youtube]

IZVOR/FOTO: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.