VOLIM TE: Rođendanskom čestitkom dirnuo sina 16 godina poslije smrti

Zvuči nevjerojatno, no za čestitku postoji savršeno logično i isto tako nevjerojatno objašnjenje. Naime, kada mu je preostalo još samo nekoliko dana života, Chrisov je otac kupio nekoliko čestitki, u njih ispisao dobre želje i dao ih majci na čuvanje.

Objasnio joj je da Chrisu za 13., 20., 21., 25. i 30. rođendan uruči čestitke s obzirom da njega tada više neće biti.

– Moj je otac umro 1999. godine nakon godinu i pol borbe s rakom pluća i jetre. Nakon brojnih kemoterapija i uzimanja lijekova, shvatio je da je vrijeme da – ode. Pretpostavljam da je tada kupio sve te čestitke za mene i mojeg brata, objasnio je Chris na Redditu.

Iako je do svojeg tridesetog rođendana primio već nekoliko čestitki, Chris je na njih potpuno zaboravio kada se probudio na svoj 30. rođendan.

birthday-card-from-dad

– Bio sam totalno iznenađen i to me toliko usrećilo. Osjećao sam ga uz sebe i kako drži nešto što nikada prije nisam vidio. Imao sam osjećaj kao da je tu čestitku napisao jučer, a ne prije punih 16 godina.

U njoj je stajala vrlo jednostavna, a tako snažna poruka: ‘Volim te. Tvoj tata.

Prema rukopisu je vidljivo da je Chrisov otac zaista bio na odlasku i na izmaku snaga, no to njegovu poruku čini još vrijednijom.

– Moj otac bio je toliko dobar otac da je to ostao i dugo nakon svoje smrti, zaključio je Chris.

Ostale članove Reddita njegova je priča i fotografija čestitke oduševila pa su brojni od njih podijelili svoja slična iskustva.

– Bio sam na fakultetu kada je moj otac umro od raka pluća. Slično kao i u tvojem slučaju, on je prolazio kroz kemoterapiju i zračenje i znao je da neće još dugo. I bratu i meni tad je kupio čestitke za diplome i kupio nam okvire za njih. Kada smo obojica diplomirali, bio je toliko lijep osjećaj diplome staviti u okvire koje nam je za to kupio otac, iako njega više nije bilo, napisao je korisnik pod nadimkom ‘Jugglinglimes’.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.