Vukao ga dva i pol kilometra vozeći 180 km/h: ‘Tenisice su mi se zapalile’

Radnik bezinske postaje koji je stradao kada ga je vozač koji nije htio platiti gorivo za sobom vukao po autoputu odlučio je ispričati što se točno događalo u noći sa srijede na četvrtak. 34-godišnji Nenad Živković pokušavao je zaustaviti 22-godišnjeg mladića koji nije htio dati 3000 dinara za gorivo.

‘Kad sam mu natočio benzin, pružio mi je kroz prozor sa suvozačeve strane 20 dinara. Nagnuo sam se ka njemu i tad je počela drama’, ispričao je za Kurir radnik jedne beogradske postaje.

Kada je mladić dao gas, on se mahinalno uhvatio za prozor auta. Po autoputu Beograd-Šid vukao ga je dva i pol kilometra.

‘Čim sa se uhvatio, on je krenuo. Glava mi je bila u vozilu, a noge su mi dodirivale asfalt! Vozio je 180 na sat i nije smanjivao brzinu! Znao sam da se moram čvrsto držati i da ću podletjeti pod kotače ako pusti’, ispričao je Nenad čije su kolege odmah sjele u auto i krenule za njima, ali ih nisu uspjeli stići.

Iako mu je vozač cijelo vrijeme vikao da se pusti, on je pokušavao noge držati što dalje od asfalta. Vožnja je završila kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i zaustavio se na travi. Nenad se otkotrljao, a mladić je izašao iz automobila i pobjegao.

‘Tenisice i hlače su mi iskidane. Cijelo vrijeme razmišljao sam gdje ću odletjeti i kako ću se polomiti’, rekao je Nenad kojem se za vrijeme drame u jednom trenutku obuća počela paliti.

Vozač, inače od ranije poznat policiji, predao se.

IZVOR: Kurir/Dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.