Zamolio ga za ‘fotku’: ‘Ovo je moj sin. Nije dočekao Božić…’

– Danas mi je prišao otac koji je nešto nosio u rukama. Rekao mi je kako ima mali zahtjev i u tom mi trenutku pokazao da u rukama ima fotografiju djeteta. Na trenutak je zastao. Rekao mi je kako je to fotografija njegovog sina koji je preminuo prošle godine. U grlu je imao knedlu. Pristao sam fotografirati se s njegovom fotografijom. Tih nekoliko trenutaka u prostoriji je bila potpuna tišina, napisao je Caleb Ryan Sigmon na svojemFacebook profilu.

On svake godine u vrijeme praznika zarađuje tako što se prerušava u Djeda Božićnjaka, fotografira se s djecom i tako ih uveseljava. To obično budu susreti puni smijeha. No, ovaj je put to bilo puno drugačije.

– Na narukvici koje je dijete imalo na fotografiji, vidio sam da je njegovo ime bilo ‘Hayden’. Nisam ništa pitao ili govorio. Jedini zvuk koji sam čuo u cijelom trgovačkom centru bio je zvuk školjcanja fotoaparata. Inače čujem stotine glasova i glazbu, ali sada nisam čuo ništa. Nakon što je fotograf obavio svoje, približio mu se otac i odabrao fotografiju koja mu je bila najbolja. Djevojka za printerom isprintala mu je nekoliko primjeraka fotografije, a on je izvadio novčanik i rekao kako će to biti božićni poklon za njegovu suprugu. Uručili smo mu fotografije i objasnili mu kako ne treba ništa platiti te kako ćemo moliti za njegovu obitelj. 

– Uhvatio me za ruku, zagrlio me, okrenuo se i otišao. Dok je izlazio, svi smo imali oči pune suza. Dijelim ovo s vama kako bi nas sve podsjetio kako je Božić za neke nevjerojatno teško razdoblje. Molite za one kojima je slomljeno srce. Smijte se. Budite ljubazni. Volite se, zaključio je svoju objavu Caleb Ryan Sigmon.

Objavu je na svojem profilu podijelio i Kyle, otac koji je donio fotografiju sina.

– Zauvijek ćemo biti zahvalni što si to učinio za nas. Hvala ti što si nevjerojatno tešku situaciju učinio laganom, napisao je Kyle.

– Sve što želimo je da svi učinite nešto poput onoga što je Caleb učinio za nas. Pomozite potpunom strancu. To ne treba biti nešto veliko, nekada je dovoljno nasmijati se i pozdraviti.

Mali Hayden preminuo je 19. prosinca prošle godine. Rođen je s manom na lijevom dijelu srca.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.