Modni dodatak Marie Kiare Matić: Ostanite dosljedni sebi

Svaka žena treba imati svoj stil, samouvjerenost, oblačiti se za sebe i zapravo biti ono što jest. Isto tako, treba obraćati pozornost na ono što odijeva, kako izgleda, kao i birati idealne komade odjeće koji će joj naglasiti atribute, a prekriti malene nedostatke.

Zašto to sad najednom sve u par crta, kao po školski?

mmia moda

Jednostavno, u zadnje vrijeme ‘golotinja’ je kod cura postala nekakvo novo pravilo, umjesto izuzetak. Haljine i suknje, ako ih mogu tako uopće nazvati, sve su kraće i kraće, kao da nešto nije u redu s tom odjećom.

Kad vidim cure po klubovima, haljinice na njima izgledaju kao da su se izgubile, skupile u pranju, kao da se natječu tko će više pokazati. Jedino u što sam ja tu sigurna jest kako je to sve samo ne ukusno i stilski.

Drage moje, izgledati prekrasno možete i u hlačama ili haljini koja vam stilski paše bez da morate za to pretjerivati u potpunosti. Čak većina muškaraca misli kako suknje i haljine ne bi trebale biti prekratke, tako da dobro razmislite idući put što ćete odabrati.

Prekratko, usto još i preusko nije, iskreno, možda ni za koga, bolje da budete jedinstveni i drugačiji, dosljedni sebi jer s tim nećete pogriješiti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.