MODNI KUTAK MARIE KIARE: Nešto novo, nešto staro, posuđeno i plavo

Svi smo čuli poznatu izreku ‘Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno, nešto plavo’ jer se mnoge mladenke na svoj najvažniji dan drže ove tradicije. Nešto novo je za sreću i uspjeh u mladenkinom novom životu, nešto staro simbolizira povezanost mladenke sa svojom obitelji, nešto posuđeno je podsjeća da će njeni prijatelji i obitelj uvijek biti tu za nju, a najčešće je to komad nakita koji ima veliku vrijednost, te nešto plavo što simbolizira odanost i vjernost.
Nedavno mi je sve to preletjelo kroz misli kad me je moja prijateljica Nina nazvala i javila da se udaje, a onda je rekla kako želi da joj ja budem kuma. U životu se sve događa s nekim razlogom, a ovaj je imao zaista posebno mjesto. Kum je neizmjerna čast, i drago mi je da ću taj dan upravo ja stajati pored nje. Iako je vjenčanje sad u matičara, pravila po pitanju odabira haljine, frizure i make up-a su ista. Ona taj dan mora blistati!
Potraga za idealnom haljinom zna biti dugotrajan posao, ali ipak se sve zaboravi onog trenutka kada pronađemo onu pravu. Tako kaže Nina, dok smo čekali od nje onu rečenicu ‘to je ta’.
Evo nekoliko savjeta i vama koji će sigurno pomoći da se lakše snađete i da vam kupnja prođe u zabavi, kao nama, a ne stresu. Savjetujem da prije no što krenete odlučite koliko ste spremni potrošite za vjenčanicu ili haljinu. Prije nego što krenete u potragu, pogledajte preko interneta što ima i gdje u ponudi, pronađite ideju jer je upravo to i nama pomoglo pri samoj odluci.
PROBAJTE SVE
Također, nikako nemojte zaobići onu koja vam se nije svidjela ili vam izgleda loše dok je izložena na vješalici. Možda se negdje tu krije kroj koji je kao stvoren za vas. Dok smo tražile savršenu haljinu Nina je obukla sve što smo donosili, pa čak i one haljine u kojima bi izlazila ljuta i pognute glave. Iako bi nama njen izraz lica sve rekao, ne bi joj bilo teško isprobati. Zato, probajte sve haljine!
Nikako nemojte taj dan voditi puno ljudi sa sobom jer različita mišljenja, ukusi i komentari mogu vas samo dodatno zbuniti. Povedite jednu ili dvije osobe do čijeg vam je mišljenja stalo i u čije savjete i kritike nemate sumnje.
I, naravno, ne zaboravite na detalje poput šminke, frizure i nakita. Pripazite na to sve prilikom isprobavanja i kupnje haljine jer ponekad loš dojam dobijemo ako nam je i frizura takva.
Svakako vam želim sreću, mi smo svoju pronašli. Preostalo nam je samo sitno brojiti dane kad će Nina zablistati u svojoj haljini i reći – da!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.