OD SRIDE DO SRIDE: Kako biti poznat i što bolje se udati preko društvenih mreža

Obzirom da nam svima uvik nešto fali, a najviše novaca i ljubavi, danas ekskluzivno donosimo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da se što prije i što bezbolnije bogato zaljubite preko društvenih mreža. I da se što bolje zaljubite, naravno, jer činjenica je da bolje uvijek može, osobito kad je o novcu, pardon, ljubavi riječ.

Za početak, ako već niste, otvorite sve moguće društvene mreže koje postoje. Kao najpopularnije nude se Facebook i Instagram, a obzirom da nikad ne znate kad i gdje možete naići na ljubav svog života, nemojte zanemariti ni Twitter. Kad ste napravili prvi korak, za sliku profila nemojte ni u ludilu staviti neku gdje izgledate prirodno i na kojoj ste zakopčane do grla. Dajte si oduška. Žene ste. Vi svi možete.

Prvi dojam je najbitniji, pa neka to bude slika na kojoj ćete pokazati sve svoje kvalitete. Dekolte neka je što dublji, haljina što kraća. Ako se nećkate između više slika, i to je jednostavno. Uzmite obični list papira i kemijskom na njega zapišite pluseve i minuse svake slike. Pokažite još nekoj prijateljici jer zajedno ste jače i vjerujemo da će najbolja profilna pobijediti.

Imate, naravno, i filtere za uređivanje slika. Pa niste lude na fejsu izgledati onako kako izgledate uživo. Šta svatko mora znat da vam je na licu ovih dana veliki prišt. Filteri će popraviti baš sve. Istina, obline povećati ili smanjiti ne mogu, ali strpljivost je odlika velikih i jakih žena. Polako, doći će vrijeme kada ćete si moći to priuštiti, ali kako bi se to i ostvarilo, morate slijediti naše korake.

Na Instagramu čak možete staviti neku drugu ženu koja vam je prekrasna jer je slika skroz umanjena pa se na prvi pogled ne kuži da to niste vi. Naravno, na umu imajte da ta žena mora imati boju kose kao vi i po mogućnosti, neka bude okrenuta na neku stranu. Neće nitko skužiti, ne brinite se. Sljedeći korak je – šoping.

Kupite što više pratitelja na društvenim mrežama. To su vam profili nepostojećih ljudi, ali koga briga šta oni ne postoje. Glavno da tamo negdje u virtalnom svijetu postoji vaša buduća ljubav. A da biste do prave ljubavi došli, morate prvo biti popularni. Nek vidi šta (ne) može imati. Dakle, odmah kupite nekoliko desetaka tisuća pratitelja, čemu odugovlačenje. I zapamtite, uloženi novac isplatit će vam se jer će onda i oni koji postoje, kad vide koliko pratitelja imate, misliti da ste faca, lajkat će vas i vaš će profil biti sve praćeniji i popularniji.

Stavljajte, naravno, šta više razgolićenih slika. Neka vas svi vide u novom kupaćem, neka cijeli vaš ormar bude svima na izvolite. I neka je obavezno na slikama svaki dan druga kombinacija. Nek se vidi da se ima i može. I ne, ne mislimo da morate biti modne blogerice i one koje zaista nekog vraga o tome znaju jer možete vi i bez toga. Jer ako su u vašem ormaru samo minići, dekoltirani topići, push-up grudnjaci i štikle, to je za jednu damu sasvim dovoljno. Ne valja u ničemu pretjerivati, pa tako ni u garderobi.

Sljedeći korak je kupnja nepostojećih lajkova. To je onako više za instagram, a na fejsu prihvaćajte i dodajite sve žive i nežive jer, logično, što vam je broj virtualnih prijatelja veći, više je i lajkova. Ubacite u to sve i pokoju mudru izreku o životu, ljudima, ljubavi i o  tome kako novac nije bitan za sreću. Prodajite maglu, brige vas. Nema veze šta se stalno označavate po restoranima i šoping centrima. Ionako nisu na vašoj intelektualnoj razini. Znači, nebitni su.

Objavite s vrimena na vrime i sliku princeze Diane uz neizostavni citat: U svijetu punom Kardašijanki, budi Diana, ali opet nemojte ni u tome pretjerivati da vaši pratitelji i budući muž ne bi mislio da ste predobre. Dobro je nekad pokazati da ste jake, samostalne, pa obavezno za te prigode sejvajte one slike s Audrey Hepburn na kojima on njoj govori ‘volim te’, a ona njemu ‘hvala’ ili još bolje, kad joj pošalje u inbox ‘Lijepa si’, ona ostavi par sati da bude samo ‘viđeno’ i slično. Nije teško. Probajte.

Malo pomalo, korak po korak, doći ćete i do stadija da ste poznati jer, ako ste na primjer iz Šibenika, onda nije teško biti poznata osoba u gradu. Dovoljno je da imate poznate profile na društvenim mrežama.

Onda kakvu god glupost da napišete, to će se lajkat i komentirat. Naravno, uvik će biti i onih koji će vas samo špijunirati, ali kako je rekao onaj neki tamo, ako vas puno ljudi voli, onda niste baš normalni.

A kad ste poznati, na vas će se ‘navući’ i lokalni mediji koji vole klikove, pa će o vama napraviti super kul članak. Nema veze šta nemate ništa posebno reći i pokazati, niti ste po ičemu osim po cipelama, torbama, slikama i magli koju prodajte to zaslužili.

Vi ste jednostavno faca i nakon šta ste u novinama izašli, možete se i udat. Dobar glas daleko se čuje, a ovako ćete učiniti i dobro djelo – pružiti primjer mladim i naivnim curama kakve da budu.

Pravi muškarac za vas će, nakon ovih nekoliko jednostavnih koraka, ne sumnjamo, svoj put do vas naći. Kako prepoznati da je pravi? I to je mačji kašalj. Ako s vama ima posla, znači da je pravi. U onome ‘s kim si, takav si’ često ima istine.

To je bilo sve za danas što se savjeta i trikova o privlačenju ljubavi u vaš život tiče. Nema na čemu. I drugi put.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.