7. Festival klasične glazbe Musica Appassionata

Svečano otvorenje 7. festivala klasične glazbe ”Musica appassionata” bit će upriličeno u utorak, 15. srpnja u Muzeju grada Šibenika koncertom sopranistice Marijane Prohaska, tenora Marka Fortunata, basa Siniše Štorka te pijanista Filipa Faka. Početak koncerta je u 21 sat. 

U petak, 18. srpnja 2014. u 21 sat u Galeriji sv. Krševana nastupit će Pedro Rogéiro Aguiar, 21. srpnja u Sokolarskom centru s početkom u 21 sat nastup će održati Zagrebački kvartet, 29. srpnja u 21 sati u Katedrali sv. Jakova na rasporedu je Koncert sakralne glazbe, Ansambl Responsorium, a 4.kolovoza u 21, 30 sati u Samostansom vrtu sv. Lovre nastupa AccoDuo.

Svečano zatvaranje Festivala održat će se 7. kolovoza u 21 sat u Muzeju grada Šibenika a natupit će sopranistica Martina Klarić, mezzosopranistica Nera Gojanović Kljajić, bas-bariton Krešimir Stražanac, a na klaviru Gordana Pavić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.