Brod knjižara – brod kulture u četvrtak na šibenskoj rivi

U četvrtak 28.07. u okviru svoje desete turneje  ‘Brod knjižara – brod kulture’  gostuje u Šibeniku.

Uz najpoznatije hrvatske autore, na Brodu knjižara – Brodu kulture gostovat će i pisci iz Sjedinjenih Američkih Država kao zemlje partnera.

Na palubi Broda kulture bit će održana predstava za djecu ‘Velika staklena avantura’ autorica i glumica Martine Cvek i Tine Orlandini, koja počinje u 20.30 sati, radionica kreativnog  pisanja, te kazališna predstava o ženi koja je ostavila neizbrisiv trag i utjecaj na mnoge generacije – Mariji Jurić Zagorki –  ‘Kakva majka, takva kći’, autorice Frane Marije Vranković u kojoj glume Mia Krajcar i Mirta Zečević, a režiju potpisuje Jasmin Novljaković. Predstava počinje u 21.30 sati, a na Brodu će se moći kupiti i sve knjige Marije Jurić Zagorke.

Temperaturu će sigurno podići i večernji koncert grupe ‘Bitanga i princeza’ uz posebnu gošću iznenađenja – Ružu Janjiš (pobjednicu emisije The Voice).

KNJIŽARA-Brod

U ponudi Master Card  Broda knjižare i partnera – knjižara Kašmir prometa i Dječje knjige,  sudjeluje više od 30 nakladnika iz Hrvatske s gotovo 3000 naslova knjiga po sniženim cijenama. Tu je i Happy Hour za knjige – svakog dana od 18 do 19 sati, koji omogućuje popust za kupnju knjiga i drugih artikala za korisnike Mastercard i Maestro karica.

Uz bogat program Brod će svakako pružiti brojnim posjetiteljima nesvakidašnji književni doživljaj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.