Danas u Gradskoj

Danas, 27. listopada, u 12 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice bit će predstavljen, u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta, program ‘Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u potpomognutim područjima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije’. Program je Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo u obliku natječaja 21. rujna da bi poduzetnike potaknuo na ulaganja u nova informatička rješenja ili poboljšanje postojećih radi jednostavnijeg, bržeg i učinkovitijeg poslovanja i kvalitetnijeg odnosa s klijentima i dobavljačima.

U 19 sati Miro Plavčić, prof. fizike, održat će predavanje o svjetlosti, kao jedan od programa obilježavanja ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige, čija je središnja tema upravo svjetlost, budući da su Ujedinjeni narodi su 2015. godinu proglasili Međunarodnom godinom svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.