Edin Karamazov, Meri Cetinić, Goran Karan i Sandra Bagarić na Zvucima Krke!

Glazbene večeri uz Krku redovito se održavaju od 2011. uz čvrstu podršku izuzetno zadovoljnih posjetitelja i lokalnog stanovništva. I ove godine brojni će umjetnici nastupiti u čarobnom ozračju Roškoga slapa i Visovca .

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija.

Uz prethodno dva održana koncerta – Puhačkog orkestra Primošten, te Marka i Sare Škugor, u subotu 16. srpnja u 19 sati na Visovcu nastupa Edin Karamazov. Posjetitelji koncerta Edina Karamazova u subotu će moći uživati i u izložbi karikatura Ekološke zavrzlame autora Svete Bjelića.

Ujedno, organiziran je i besplatan prijevoz autobusom s polaskom u 17,30 sati iz Šibenika : Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Visovac (Stinice). Povratak autobusa sa Stinica je u 21 sat.

Preostaje poslušati još tri koncerta, a to su 22. srpnja Meri Cetinić, 31. srpnja Sandra Bagarić te 26. kolovoza Goran Karan. Svi koncerti bit će održani na Roškom slapu s početkom u 20 sati. Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.

Svi ste pozvani!

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.