Foto: GK Dišpet slavi 10 godina

‘Gimnastički klub Dišpet osnovan je točno 12. studenog 2003. godine i ovo je samo jedan, odnosno prvi, dio kojim ćemo proslaviti prvih deset godina kluba. Donijeli smo ovdje u knjižnicu dio naših pehara, medalja i priznanja, ali i slika sa natjecanja. Posebno bih se zahvalila prof. Zlatku Juriću koji nam je za ovu prigodu ustupio nekoliko fotografija u crno-bijeloj tehnici za koje ni on nije uspio saznati tko je na slikama, pa ako netko zna, neka dođe pogledati te slike i kaže nam tko je na slikama da znamo to i dokumentirati. Drugi dio naše proslave odnosi se na promociju monografije GK Dišpet, a dogodit će se opet ovdje u Gradskoj knjižnici ovu srijedu, 06. studenog u 19.00 sati i završni dio proslave biti će 17. 11. u sportskoj dvorani na Baldekinu kada će nam se pridružiti mnogi hrvatski reprezentativci i olimpijci poput Filipa Ude i Tine Erceg’ – kazala je predsjednica kluba Mirjana Škugor na otvorenju izložbe.

gk dišpet5

gk dišpet6

gk dišpet3

Uz roditelje i simpatizere GK Dišpet na otvorenju izložbe bili su i mladi gimnastičari i gimnastičarke na koje je ovaj klub posebno ponosan kako zbog činjenice da se radi o iznimno talentiranim sportašicama tako i zbog samog organiziranja, nakon dugo vremena ne postojanja, ženske gimnastike u Šibeniku.

gk dišpet izložba

gk dišpet7

Izložbu u Gradskoj knjižnici možete pogledati do 19. studenog.

gk dišpet2

gk dišpet8

gk dišpet9

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.