FOTO: Priče o zmaju i vukodlacima u šibenskoj knjižnici povodom Noći knjige

‘Kada sedmoglavom zmaju zvoni u ušima, on podiže četrnaest slušalica misleći da ga zove njegovih četrnaest prijatelja. Kada sedmoglavom zmaju zvoni u ušima, on ne zna kako zaustaviti zvonjavu. Nikome nije tako teško kao mami sedmoglave bebe zmaja. Jedna glava hoće jesti pečenje,druga hoće spavati, a treća plače. Teško je biti mama sedmoglave bebe zmaja…’ jedna je od priča o zmajevima i vukodlacima koju je djeci u Gradskoj knjižnici Šibenik čitala glumica Franka Klarić.

nocknjige

 

 

nocknjige3

 

nocknjige6

Uz prigodan kostim, mališane je uključila u razgovor s pitanjima što bi oni htjeli izmisliti pa smo tako čuli ideje o cipelama za hodanje po vodi, cipelama koje skaču u svemir, kameri za snimanje snova…

nocknjige8

nocknjge7

Dio je to programa povodom obilježavanja Noći knjige koji je okupio mališane u 18 sati, a sat vremena kasnije otvorena je izložba stripova koja je okupila veliki broj znatiželjnika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.