Foto: Šibenske ‘divljakuše’ se okupile na tvrđavi Barone

Večeras se na tvrđavi Barone održalo druženje s autoricom knjige ‘Knjiga za divlju ženu’  Ingrid Divković, te autoricom najpopularnije stranice i bloga o knjigama ‘Čitaj knjigu’ Alis Marić.

Nakon gospodina Ega, svih teških i pomalo turobih životnih situacija, na scenu Života stupila je ona, Divlja Žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali ali koja je došla bez pitanja i bez najave. Tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Došla je podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Autorica inspiraciju za ovu knjigu duguje Clarissi Pinkoli Estes, autorici knjige “Žene koje trče s vukovima”, stajalo je u najavi događaja kojem su se odazvale brojne Šibenčanke.

igrid2

ingrid

ingrid3

inrdi1

Ova knjiga nikada ne bi bila napisana da u autoričinom životu, u vremenu čitanja spomenute knjige i vremenu nakon, nije bilo prisutnosti Ljubavi, duha i nečeg većeg od nje same.

received_10153876597559385

received_10153876597564385

received_10153876597574385

Spomenuta knjiga je knjiga utjehe i ljubavi koja je naišla na veliki broj poklonika čemu svjedoče i velika zainteresiranost Šibenčana.

Pitanja iz publike nije manjkalo kao ni žena koje su pohrlile kupiti knjigu osebujne autorice.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.