FOTO: ‘Supertoon može biti prepoznatljivi dio grada Šibenika’

-Supertoon se prošle godine pokazao kao iznimno uspješan projekt za naš grad i moram vam biti iskren kako smo u cijelu priču krenuli bez velikh očekivanja, a zahvaljujući cijelom timu koji sudjeluje u organizaciji, dobili smo izuzetan rezultat – kazao je gradonačelnik Burić. Dojmovi građana su više nego pozitivni, cjelokupna slika koju ovaj festival daje gradu je izneneđujuće dobra i ako uložimo još malo više želje i volje Supertoon može biti prepoznatljivi dio našeg grada – kazao je gradonačelnik na samom početku prve najave 4. Supertoona.

press supertoon1

Grad Šibenik će , dodao je još gradonačelnik, pružiti svu moguću podršku koja je potrebna da bi se ovaj projekt što duže zadržao u Šibeniku, a s obzirom da je prošle godine sve napravljeno u zadnjem trenutku, 4. Supertoon neće patiti u organizacijskom smislu. Dosta toga ovisit će i o proračunskom novcu , ali svakako pruža dobru dozu optimizma i daje dobar vjetar u leđa budućnosti festivala.

supertoon

Ivan Klepac, jedan od organizatora festivala, najavio je i dvije nove natjecateljske kategorije.

‘Ponukani dobrim prošlogodišnjim rezultatima, od sljedeće godine uvodimo dvije nove međunarodne natjecateljske kategorije. Radi se o kategoriji Međunarodnog animiranog reklamnog filma i Međunarodne uvodne filmske špice kojima ćemo dodatno obogatiti program festivala, a ovom prilikom bi se zahvalio Šibeniku, gradonačelniku  Željku Buriću i svim ljudima ovoga grada na gostoprimstvu jer bez potpore svih vas ovaj festival ne bi bio ni postigao ovakve rezultate – kazao je Klepac.

supertoon

Prošle godine na festivalu je prikazano 310 filmova od 750 prijavljenih. Kako se dogodine broj natjecatljskih kategorija povećava, sigurno će se povećati i broj prijava za festival koji kreće već početkom godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.