FOTO: Željko Krnčević: Veliki uspjeh na natječaju u Zaječaru

Kad vam na natječaju od 16 poslanih radova, prihvate čak 11 to je već velika stvar. Kad je riječ o konkurenciji gdje se pojavljuju oni sa ‘NBA iskustvom, a vi dolazite iz malog kluba’…e, onda je to jako velika stvar.

Željko Krnčević je još jednom dokazao da zna igrati s ‘velikima’ pa je tako čak 11 njegovih fotografija odabrano na foto natječaju Zaječar.

krncevic

krncevic1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riječ je o međunarodnom natječaju gdje je sudjelovalo preko 1000 fotografa koji su slali svoje radove na četiri teme: dijete, emocije, život i četvrta slobodna.

– U mjestu Zaječar u Srbiji postoji jaki foto klub gdje se natječaj organizira već godinama. Za fotografa je bitno sudjelovati jer na račun tih izložbi napreduje u foto amaterizmu. Potrebno je imati određeni broj fotografija i izložbi u raznim zemljama kako bi nekako vidjeli gdje stojimo s tim svojim radom u ovom foto svijetu. Iz Foto kluba Šibenik najviše fotografija šaljemo Rocco Zorić i ja – priča nam Krnčević.

Na natječaju su sudjelovala tri fotografa iz Hrvatske, a sama činjenica da je fotografija u ovom elitnom društvu prihvaćena, veliko je postignuće.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Naš klub je prije rata imao izložbu ‘Sedmi kontinent’ na temu djece, a u planu je u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti ponovno organizirati izložbu natjecateljskog karaktera. Naravno, to iziskuje novca, vremena i ljudi, ali nadam se da će se ostvariti – završava Željko Krnčević.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

krncevic8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.