Galerija Matija pretvara se u kino: Pogledajte što vam je pripremila ekipa iz Supertoona

Svim ljubiteljima filma i kino doživljaja SUPERTOON FESTIVAL ponovno donosi vikend animacije u Šibeniku! Kao što smo najavili svaki prvi vikend u mjesecu, šest mjeseci uoči festivala stižemo u Šibenik prikazivati izbor animiranih filmova kratkog metra  s renomiranih europskih festivala i zemalja partnera.

 05.i 06.03.2016. studio galerije Sv. Krševan (Galeriju Matija) pretvaramo u kino. Ovaj puta u programu ćemo prikazivati široj javnosti manje poznate ALBANSKE KRATKOMETRAŽNE ANIMIRANE FILMOVE. Projekcije filmova pratit će razgovor s organizatorima “ANIMBARA” – međunarodnog festivala animacije iz Kosova i projekcije najistaknutijih filmova s prošlogodišnjeg izdanja festivala.
Iza projekcija slijedi izbor pomaknutih GLAZBENIH SPOTOVA na koje nećete samo tako naići na internetu, i đuskanje u festivalskom raspoloženju.

Također nastavljamo s DJEČJOM RADIONICOM animacije. Djeca će se na radionici upoznati s uređajem koji stvara optičku iluziju pokreta, fantaskop i zootrop. Te naprave pružaju oduševljenje i neposredan uvid u proces oživljavanja slika. Uređaje izrađene na radionici djeca će moći ponijeti sa sobom kući i nastaviti istraživati mogućnosti animacije.

Pozivamo sve roditelje s djecom da sudjeluju u vikend radionici i i pritom se sjajno zabave. Prijavite se na e-mail adresu radionica@supertoonfestival.com

Podsjećamo da za sve projekcije, radionice te popratne sadržaje SUPERTOON ne naplaćuje ulaznicu ili participaciju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.