Gimnazijalci, priključite se projektu razmjene učenika

Grad Šibenik poziva učenike drugog i trećeg Gimnazije Antuna Vrančića da se prijave za sudjelovanje na europskom projektu YOU CITIZEN. Projekt se održava od ožujka 2014. do veljače 2015. i uključuje razmjene učenika za vrijeme kojih će se odvijati radionice na engleskom jeziku na teme vezane uz Europsku Uniju. Između ostalog govorit će se o institucijama Europske Unije, izborima za Europski parlament, europskom državljanstvu te o prijedlozima za poboljšanje života mladih u Europskoj Uniji. Za vrijeme održavanja projekta planirana su četiri susreta, i to u Genovi (Italija) u svibnju, u Šibeniku u rujnu, u Vrgorcu u listopadu i u Piacenzi (Italija) u prosincu.

Prema zadanim kriterijima komisija će 25. ožujka 2014. izabrati pet učenika u dobi od 15 do 17 godina te jednog učenika u dobi od 18 godina, od čega tri djevojke i tri mladića.

Svi vi koji se želite prijaviti napišite motivacijsko pismo na engleskom (od 200 – 250 riječi, iako se višak riječi neće negativno ocijeniti) u kojem opisujete svoje kvalitete i objašnjavate zašto želite sudjelovati na projektu i zašto bi baš vas komisija trebala odabrati.

Motivacijska pisma treba predati u ured pedagoga najkasnije u ponedjeljak 24. ožujka 2014.

Za sva pitanja obratite se Sari Bujas osobno ili putem maila sara.bujas@skole.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.