Gradska knjižnica u ponedjeljak slavi 92. godinu postojanja

Povodom obilježavanja 92. godišnjice postojanja Gradske knjižnice ‘Juraj Šižgorić’ pripremljen je bogat i zanimljiv program, a pripremljene su i nagrade za najvjernije članove.

U 13 sati u multimedijalnoj dvorani biti će predstavljena knjiga Ivana Simonića, ‘Uspomene iz Perzije’, koju je u svojoj nakladi Bašćina u prosincu 2013. godine i objavila Gradska knjižnica. O knjizi će govorit Darko Gulin, priređivač, i Goran Budeč iz Zavoda za povijesne znanosti HAZU.

U 13.45 sati biti će otvorena izložba papirnatih skulptura pod nazivom ‘Libri’, Zdenke Bilušić, dok će u 14 sati u prizemlju knjižnice biti otvorena izložba dijela građe iz obiteljske zbirke Željka Zorića pod nazivom ‘Okvir za portret Ante Zorića’. Oba dvije izložbe trajat će do 8. ožujka.

U 18 sati Gradska knjižnica darivat će svoje najvjernije prošlogodišnje članove besplatnim upisom za ovu godinu te knjigom.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.