Nastavak višegodišnje suradnje

‘Ključ svom Šibeniku’ daruje kulturno-zabavni program

Kulturni program pod nazivom ‘Ključ svom Šibeniku’ održat će se sutra u Krešimirovom gradu i to u organizaciji Udruge Ključana i prijatelja Ključa ‘Kralj Stjepan Tomašević’ Zagreb i Matice hrvatske, ogranak Šibenik, a uz potporu Grada Šibenika. Program će započeti u 19 sati izložbom slika ključkih umjetnika u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, a potom se nastavlja kulturno-zabavnim programom ‘Ključ svom Šibeniku’ na  terasi hotela Jadran u 20 sati.

– Riječ je o manifestaciji koja za cilj ima nastaviti njegovanje višegodišnje kulturne suradnje između grada Šibenika i Općine Ključ, Unsko-sanski kanton iz Bosne i Hercegovine, posredstvom Udruge Ključana ‘Kralj Stjepan Tomašević’ – izvijestili su iz šibenske gradske uprave.

U sklopu manifestacije šibenskoj publici i gostima predstavit će se kulturno-umjetničko društvo i pjevači iz Ključa te pjesnici i članovi Udruge Ključana ‘Kralj Stjepan Tomašević’.

Na manifestaciji će nazočiti načelnik Općine Ključ Nedžad Zukanović te upravitelj Župe Ključ vlč. Davor Klečina uz predstavnike Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.