Kulturaljka: Sudjelujte u foto natječaju ‘Šibenik vanka grada’

Iz organizacijskog tima ovogodišnjeg izdanja dvodijelne kulturno-glazbene manifestacije Kulturaljka 2015. pozivaju na sudjelovanje u neobičnom foto natječaju.

Sudjelovati mogu svi mali, mladi, srednji, stari, fotografi bilo profesionalci ili amateri pa čak i oni koji još uvijek ne znaju držati fotoaparat u rukama! Tema natječaja je „Šibenik vanka grada“. Bit je fotografirati mjesta u gradu Šibeniku koja nisu „svakidašnja“ tj. ona koja ne viđamo na svakoj drugoj izložbi, razglednicama, u turističkim katalozima, novinama i na televiziji. Malo vas moramo razočarati, ali u obzir ne dolaze fotografije katedrale sv. Jakova iz nijednog kuta, Šibenik s Banja, nijedna od tvrđava itd.

11007656_10205661748604408_743508455_n

Natječaj je otvoren od danas do 31.3.2015. a fotografije u visokoj rezoluciji se mogu slati na e-mail kulturaljka@gmail.com. Najbolji radovi bit će izloženi u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ od 02.do 12.04. Uz to ide i super kul nagrada za sve čiji radovi budu izloženi: karta za koncert u hangaru koji će se održati 04.04. u sklopu koncertnog dijela Kulturalje, a tko će nastupiti uskoro ćete saznati.

Podsjetimo, ove godine na rasporedu je peto izdanje Kulturaljke kojeg organizira udruga za mlade P.A.R.K. Pokrenuta je 2011. godine s jasnim ciljem dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku. Kroz ovaj hvale vrijedan projekt do sada je prošlo mnoštvo mladih kreativaca koji su dobili prostor i priliku pokazati svoje umjetničke radove široj publici. Također svake godine se organizira i veliki koncert najboljih alternativnih bendova, a do sada su nastupali Majke, Urban, Pipsi, Brkovi i mnogi drugi.

flag

Sve info o ovogodišnjem programu možete pratiti na fanpage-u https://www.facebook.com/Kulturaljka

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.