Mozaik knjiga i Šibenski portal poklanjaju knjigu ‘Neki to vole vruće’

Moj najbolji prijatelj je onaj tko mi donese knjigu koju još nisam pročitao’, davno je rekao američki predsjednik Abraham Lincoln.

Ako je tako, Mozaik knjiga i Šibenski portal postat će vam dobri prijatelji, jer vam poklanjamo novi hit naslov, ‘Neki to vole vruće’ Louise Edwards.

Neki-to-vole-vruce-web

Seksi, slobodan, i slađi od svojih kolača, njujorški slastičar Danny Lunden pokušava se usredotočiti više na svoj slastičarski zanat, a manje na žene. Ima i razloga za to: približava se veliko televizijsko kulinarsko natjecanje u kojemu mora pokazati sve što zna. Na putu u Chicago upoznat će producenticu koja vodi to natjecanje, razmaženu bogatašicu Evu koja mu se, na prvi pogled, neće učiniti odviše simpatičnom. No jedan susret u dizalu i poljubac na koji će ih natjerati strast i tako uzan prostor promijenit će mnogo toga. Za ljubav se ne smije saznati da se Evi ne bi pripisao sukob interesa i sklonost Dannyjevoj ekipi, ali tko će dočekati kraj natjecanja i izdržati tu silnu strast koja je u njima i čeka mjesto i vrijeme u kojemu će postati stvarnost? Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrijavanje, a Neki to vole vruće slična je priča o ljubavi koja se rađa na snimanju popularne televizijske emisije. Duhovita je to i napeta ljubavna priča začinjena slasnim receptima kojima će Louisa Edwards, novo veliko ime ljubavnog romana, zarobiti srca mnogih čitateljica- piše u predgovoru knjige.

Ukoliko želite svoj primjerak javite nam se na E-mail marketing@novi-tjednik.hr s naznakom ‘Za Mozaik knjigu’ s imenom i prezimenom, te adresom.

Sretno svima!

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.