Vikend s najtraženijim imenima svjetske stand up scene

Na Baroneu tri dana prvoklasnog svjetskog smijeha: U Britaniji prodano četrdesetak ulaznica

Na šibenskoj tvrđavi Barone od 12. do 14. srpnja bit će održan ‘Comedy fortress festival’ odnosno Međunarodnog festivala komedije i to na engleskom jeziku, a riječ je o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj.

Barone će tako na tri dana postati europska utvrda smijeha. Organizatori donose publici, osobito onim koji se vole nasmijati do suza, trenutačno najtraženija imena svjetske stand up scene.

– Glavno ime festivala je upravo Dylan Moran iz Irske koji će na obalu donijeti popularni show ‘Doctor Cosmos’, irski komičar Jameion također je na popisu, a iz londonskog SOHO-a dolaze Shappi Khorsandi, Nish Kumar i Rose Matafeo, pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe festivala dok Rusija šalje čak troje svojih komičara Olga Koch, Kaia Humphriesa, Javiera Jarquina – poručili su organizatori na Facebook stranici događaja.

Također, mnogobrojnim inozemnim imenima na sceni će se pridružiti i domaći stand up komičar Vlatko Štampar te Nikola Silić iz Beograda.

Kako saznajemo od Nina Bantića,novinar Associated Pressa iz Londona, za ovaj događaj na šibenskoj tvrđavi samo u Ujedinjenom kraljevstvu prodano je najmanje 40 ulaznica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.