Najteže je oženiti škrtog muškarca, ali i udati ženu koja je stalno namrgođena

Nedjeljko Babić Gangster, najpoznatiji bračni posrednik naših dana koji je planetarnu slavu stekao dokumentarnim filmom “Gangster te voli” Nebojše Slijepčevića, nagrađenog na prestižnim festivalima od Zagrebdoka, do Bjelorusije, Belgije, Australije, SAD-a, u ovim vrućim ljetnim danima ima pune ruke posla. Sreli smo se s njim u Imotskom, u sjedištu njegove udruge Nada, koja budi nadu usamljenima, ostavljenima i razočaranima… Na početku razgovora, čovjek koji čuva najskrivenije tajne nekoliko tisuća ljudi, otvorio nam je dušu i rekao što mu leži na srcu, piše Večernji list.

Mi, Hrvati, ne možemo podnijeti tuđi uspjeh! Imam pun zid plaketa, nagrada i zahvalnica, bio sam osoba godine Imotske krajine, susreo sam se i s Josipovićem i s Kolindom, na premijeri moga filma bili su gradonačelnici Bandić u Zagrebu, Baldasar u Splitu, a u mojim Runovićima, gdje je neki dan proslavljen dan općine, nisu me ni spomenuli. Ja sam zaslužan za nekoliko brakova u mome selu, neki od njih imaju i po šestero djece. Popularniji sam i poznatiji od načelnika općine i to mi vlasti ne mogu oprostiti. Svjetske nagrade sam dobio, a moje se ime u Runoviću nije spomenulo. To me najviše boli.

Osim popularnosti, je li vam nakon filma porastao i posao?

Kako ne, udvostručio se. Film je prikazan 15 puta na Al Jazeeri, dva puta na njemačkoj TV, na Klasiku, HTV-u… Ljudi mi se javljaju odasvud. Imam starih, mladih, obrazovanih, ma svake vele…

Što je s Bugarkom Majom, mladom mamom koju cijeli film bezuspješno pokušavate udati?

Našao sam joj muža na Murteru, ima još dva sina. Oženio sam i Marina iz filma, žena mu je iz Velike Gorice, imaju blizance.

Koliko ste do sada brakova spojili?

Čak 380, više od 100 puta bio sam kum. Koliko se djece rodilo u tim brakovima, ne znam, nisam sa svima ostao u kontaktu.

Razvode li se vaši klijenti?

Nijedan. Ja kad čujem da ima trzavica, odmah interveniram i pomirim ih. I teške slučajeve sam riješio.

Kako?

Razgovaram s njim, onda s njom. Nagovorim ih da sjedni i popričaju te svakoga da malo popusti.

Vidim natpis na vašem zidu “Bolje mrtav nego škrt muškarac”.

To je izjavila Marija Sekelez i ja se s tim slažem. Kod muškaraca je najgora škrtost. Ne mora biti ni lijep, ni zgodan, ali škrtost žene ne opraštaju. Kada dođe kavalir, ja ga lako zbrinem, ali škrci teško prolaze.

A kakve žene je najteže udati?

Namrštenu ženu, koja je tužna, najteže je udati. Kad je žensko veselo, sva su vrata otvorena. Žene znaju biti zahtjevne. Neke traže Alana Delona, neke hoće samo bogataša, tko bi svima ugodio. Inače, u zadnje vrijeme, žene sve više traže imućno stanje.

Ostatak pročitajte OVDJE.

foto:screenshot youtube

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.