Nemirne noge Saše Anočića u HNK Šibenik

Predstava Teatra Exit, ‘Nemirne noge’, Saše Anočića, odgođena je zbog bolesti glumice do daljnjega. Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajni kazališta od 18 do 20 sati ili tijekom jutra u službi marketinga. Novi termin predstave biti će naknadno objavljen.

Riječ je o autorskom projektu Saše Anočića, koji potpisuje tekst, režiju, dramaturgiju i scenografiju. U predstavi uz Anočića igraju i Damir Klemenić, Jerko Marčić, Matija Antolić, Tvrtko Jurić, Marina Lamot, Tihana Lazović, Mateja Majerle, Nera Stipičević te Neven Šverko. Priča je to o bendu. Ustvari, to je priča o ljudima koji su odlučili početi živjeti jedino ono što im je preostalo, a to je – trenutak. Osnovna gradivna jedinica života. A oni su živjeli za to – za trenutak sreće… za svaki trenutak sreće za koji su se mogli izboriti. Dok su svirali.
Predstava je u sklopu dramske pretplate. Prodaja ulaznica na blagajni kazališta od 19. studenog od 10 do 12 i u uredu marketinga od 12 do 15 sati. Na dan predstave blagajna radi od 10 do 12 i od 18 do 20 sati. Informacije na telefon 212 473.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.