OTKAZANO ‘CAREVO NOVO RUHO’:Promjena programa na ljetnoj pozornici u sklopu Festivala djeteta

Došlo je do izmjena u današnjem programu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, poručuju iz press ureda. Naime, zbog zdravstvenih problema glavnog glumca, otkazuje se predstava ‘Carevo novo ruho’ u izvedbi Zagrebačkog kazališta lutaka.

-Umjesto te predstave, na Ljetnoj pozornici izvest će se ‘Maca Papučarica’, također, u izvedbi ZKL-a. Svi kupci ulaznice za predstavu ‘Carevo novo ruho’ moći će ući i na ‘Macu Papučaricu’, a ako to ne žele, ulaznice mogu vratiti na blagajni HNK-a – poručuju.

O PREDSTAVI ‘MACA PAPUČARICA’

Redatelj: Dražen Ferenčina

Igraju: Katarina Perica Kirin / Marta Bolfan Ugljen, Dinka Vuković, Anđelko Petrić, Jadran Grubišić

„Mama, gdje su moje papuče?“ pitaju ujutro djeca koja svoje papuče ne spremaju prije spavanja. „Odnijela ih Maca Papučarica“ odgovaraju majke. Tko je bila Maca Papučarica, zašto je odnosila njihove papuče i gdje ih je skrivala djeca, ubrzo saznaju jer nije lako (a ni zdravo) hodati bos. Stoga žurno pronalaze Macin dom, upoznaju Macu i otkrivaju njezinu tajnu.

Trajanje: 40 minuta

Uzrast: 3+

Ostali dio programa najavljen za utorak, zasad, odvije se po planu, a potražiti ga možete likom na – FESTIVAL DJETETA.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.