Otvorenje filatelističke izložbe mladih ‘Šibenik 2016’

Već 15. godinu zaredom Društvo filatelista i numizmatičara Šibenik organizira nacionalnu filatelističku izložbu mladih s međunarodnim sudjelovanjem.

Izložba se kao i svake godine do sada organizira u suradnji s Hrvatskim filatelističkim savezom, a projekt rada s mladima našeg Društva u sklopu kojeg se održava i ova izložba je prepoznat od strane Grada i Županije, koji su osigurali potrebna sredstva u sklopu projekta financiranja aktivnosti neprofitnih udruga.

markice

Društvo filatelista i numizmatičara osnovano je 1949. godine u Šibeniku, te od tada okuplja kolekcionare, te aktivno sudjeluje u promociji filatelije i numizmatike u Šibeniku i Šibensko kninskoj županiji.

– S ponosom možemo reći da smo najdugovječnije i najstabilnije ovakvo društvo u Dalmaciji – ističe šibensko Društvo.

Otvorenje izložbe je u utorak 19. srpnja u 20:00 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku. Kao i svake godine do sada ocjenjivački sud će nakon izložbe ocijeniti i nagraditi izloške.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.