Ožujak u znaku Svjetskog dana kazališta

Ožujak u šibenskom kazalištu bit će u znaku gostovanja, kazališta za djecu i programa Scene 22. Upravo gostovanjem u zagrebačkoj Gavelli koprodukcijskom predstavom ‘Push up 1-3’ Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku započinje još jedan mjesec rada.

Zanimljivo je će u trideset dana trećeg mjeseca ‘stati’ program Scene 22, obilježavanje Svjetskog dana kazališta za djecu, Svjetskog dana lutkarstva i Svjetskog dana kazališta, a ni to nije sve.

OFF-BRODWAYSKI HIT

Program u Šibeniku domaći teatar započinje Scenom 22 u sklopu čega organizira neformalni koncert i druženje uz sastav Mate Skračić Adaptiv Quartet. Svirka je na rasporedu 5. ožujka, a ulaz besplatan. Također, 18. ožujka, u foajeu kazališta održat će se književna večer s Mirom Gavranom. I koncert i književna večer najavljeni su za 20 sati. Spominjajući koncerte, HNK Šibenik priprema i korizmeni koncert, 23. ožujka.

Hrvatska verzija tzv. off – Brodwayskog hita dramatičara i scenariste Michaela Cristofera – ‘Prekidi’ stiže u Šibenik 6. ožujka. Nagrađivanu predstavu na daske hrvatskog teatar postavio je Planet Art, režira Marko Torjanec, a igraju Nataša Janjić i Amar Bukvić.

FOTO: Matko Jakelić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.