Plesna udruga ‘Sjene’ slavi 14. rođendan

Povodom 14. rođendana Plesne udruge ‘Sjene’ šibenski gradonačelnik Željko Burić primio je danas predsjednicu udruge Zoranu Mihelčić i sve plesačice.

Istaknuvši brojne uspjehe  svojih plesača Zorana Mihelčić je kazala kako će, bez obzira na nedovoljno dobre uvjete u kojima rade, nastaviti dalje s jednakim entuzijazmom.

-Šibenik je grad zasićen prosječnošću. Podcjenjujemo se ako mislimo da ne možemo bolje. Ja sam ipak zadovoljna jer znam da sam dala svoj doprinos. Ovu sam djecu uvela u čarobni svijet plesne umjetnosti, glazbe i teatra. Oni su  usvojili  gradivo i svojom plesnom vještinom ispričali moje priče, a sada je na gradskim ocima red da ih za to i nagrade – kazala je Mihelčić.

zorana-mihelcic

Burić je  ‘Sjenama’ obećao da će, zajedno sa svojim suradnicima, pokušati pronaći adekvatan prostor u kojem će ta talentirana djeca nastaviti plesom oplemenjivati svoje živote, ali i kulturnu scenu svoga grada.

Plesna udruga ‘Sjene’ broji 120 članova, od čega su 115 članova djeca mlađa od 18 godina. Primarni cilj djelovanja Udruge je plesna edukacija, poticanje kreativnog stvaralaštva i plesnog odgoja šibenske mladeži.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.