Pogodnosti za svaku kupljenu ulaznicu za događanja na sv. Mihovilu

Svaki kupac ulaznice za večernje događanje na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u srpnju ima pravo na gratis ulaznicu za stalni postav Muzeja grada Šibenika ili dnevni posjet tvrđavi sv. Mihovila.

Gratis ulaznice se preuzimaju na prodajnim mjestima tvrđave sv. Mihovila uz predočenje kupljene ulaznice za večernja događanja. Akcija se odnosi i na ulaznice koje su već kupljene do današnje objave.

PROGRAM LJETNE POZORNICE TVRĐAVE SV. MIHOVILA/SRPANJ

 U utorak 15. srpnja ljubitelji klasičnih djela uživati će u jedinstvenoj noći ljubavi i strasti. Balet Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu na Tvrđavu sv. Mihovila dovodi  balete Bolero i Carmen, plesove natopljene španjolskim podnebljem i uzavrelom ciganskom krvlju.

Uzbudljiva koncertna sezona ima nastavak u srijedu 23. srpnja, kada u Šibeniku gostuje Zagrebački komorni orkestar i virtuoz na violini Maxim Fedotov, ili kako ga njemački mediji nazivaju ruski Pagannini. Na ljetnoj pozornici izvesti će klasike Antičke arije i plesove Ottorina Respighia i omiljenu skladbu svih naraštaja Četiri godišnja doba  A. Vivalidija.

Na kraju uzbudljivog programskog mjeseca srpnja na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u četvrtak 31. srpnja nastupa Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO. Ovaj profesionalni folklorni ansambl, osnovan je davne 1949. godine sa zadaćom i ciljem istraživanja, prikupljanja, umjetničke obrade i scenskog prikazivanja najljepših primjera bogate hrvatske glazbene i plesne tradicije. 

Sva večernja događanja počinju u 21 sat, ulaz u tvrđavu je od 20 sati.

Prodaja ulaznica

Ulaznice za se po cijeni od 130 kn za balet, te 120 kn za Zagrebački komorni orkestar i Ansambl LADO mogu kupiti u sustavu Eventima (na Petrol benzinskim crpkama i kioscima Tiska), na web stranici www.eventim.hr, u Muzeju grada Šibenika, na blagajnama Tvrđave te u odabranim turističkim agencijama:

–          NIK TRAVEL: poslovnica Šibenik – Ante Šupuka 5, poslovnica Vodice – Artina 1, poslovnica Primošten – Trg Stjepana Radića 1, poslovnica Tisno – Zapadna gomilica 2;

–          KOMPAS Zagreb, poslovnica Šibenik, Stube I. Lukačića 3, Šibenik;

–          Holidays Croatia, Fausta Vrančića 8, Šibenik;

–          TA Kola Fjaka, Dobrić 4, Šibenik;

–          Kairos Travel, Obala Bana Berislavića 23, Trogir;

–          Aquarius Travel Agency, Nova vrata bb, Zadar.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.