Povijesnu jezgru preuzimaju šibenski fotografi i glazbari u okviru 3. ‘Šibenik u kadru’ događanja

Treću godinu za redom šibenski fotografi amateri okupljeni u Foto klubu Šibenik, a koji nas, pak, već desetljećima oduševljavaju svojim aktivnostima i predivnim fotografijama kao rezultat isto, danas će okupiti niz fotografa u okviru događanja ‘Šibenik u kadru 2015’.

Okupljanje je najavljeno za 10 sati na Trgu Republike Hrvatske, ispred Gradske vijećnice gdje će im se pridružiti članovi Šibenske narodne glazbe kao ovogodišnja meta fotografskih objektiva, bliceva.

Šetnja fotografa i glazbara šibenskom povijesnom jezgrom koja neće isključiti ni glasovite šibenske tvrđave potrajat će do popodnevnih sati (16h) nakon čega će se cijelo društvo uputiti prema planinarskoj kući Alat u Dubravi kod Šibenika.

Foto šetnja starom gradskom jezgrom sigurno će biti atrakcija za turiste koji u sve većem broju susrećemo šibenskim ulicama, a lijepo vrijeme sigurno će dati svoj doprinos ovoj predivnoj kulturno – umjetničkoj priči kojoj ne manjka turističkog potencijala.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.