PROGRAM ZA TRAVANJ: Četvrti mjesec u šibenskom kazalištu u znaku domaće produkcije

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku najavljuje program za mjesec pred nama. U travnju šibensko kazalište osigurava glazbeni i kazališni program na svojim daskama koje život znače, a programski nisu zanemareni ni najmlađi posjetitelji.

Uglavnom je riječ o produkcijama domaćeg kazališta, a čak i kad je riječ o gostovanju govorimo o predstavama u režiji proslavljenih šibenskih kulturnih djelatnika. Pa krenimo redom.

9. travnja, 20sati: koncert u foajeu, Zvonimir Perkov (violončelo) i Kristina Pešić (glasovir)

10. travnja, 20 sati, slobodna prodaja: predstava Škrtičina, redatelja Zorana Mužića, igraju Mate Gulin, Franka Klarić, Joško Ševo, Jakov Bilić, Danira Gović, Ana Gruica,Ivo Perkušić, Sergej Mioč, Anđelko Babačić, Jasminka Antić i Jere Svračak.

15. travnja, 20 sati,slobodna prodaja: predstava Arhimedov zakon, redateljica Nenni Delmestre, igraju Bojan Brajčić, Oriana Kunčić, Jakov Bilić i Pere Eranović.

16. travnja, 12:15 i 18 sati, za srednjoškolce: predstava Arhimedov zakon 

20. travnja, 20 sati, za pretplatnike i slobodna prodaja:predstava Ne igraj na Engleze, redatelj Vinko Brešan, igraju Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš, Borko Perić.

22.travnja, 20 sati, slobodna prodaja: predstava Stilske vježbe kazališta Planet Art, igraju Pero Kvrgić i Lela Margitić.

Za najmlađe posjetitelj šibenskog kazališta, za djecu vrtića i osnovnih škola pripremljenja je predstava Bajka o sreći u prijevodu i režiji Pere Mioča i to 22., 23., 24., 27. i 28. travnja u dva jutarnja termina, u 10 i 11:15 sati.

Osim predstava i koncerata, HNK u Šibeniku bit će domaćin Državnom natjecanju iz povijesti u organizaciji Gimanazije Antuna Vrančića 13. travnja, te će Glazbena škola Ivana Lukačića u šibenskom kazalištu imati  svoju godišnju produkciju planiranu za 17. travnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.