PROMJENE U PROGRAMU MDF-A: Otkazan nastup kineskog lutkarskog ansambla

Iz ureda organizacije Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku obaviještavaju o novonastalim izmjenama u programu ovogodišnjeg Festivala za naredne dane.

Odnosno, otkazan je nastup lutkarskog ansambla Fujian Jinjiang Puppet Troup iz Kine, koji je trebao biti održan u četvrtak, 25. lipnja, na Ljetnoj pozornici.

KUPLJENE ULAZNICE MOGU SE VRATITI

 

– Razlozi su u novonastalim i nenadanim tehničkim problemima vezanim uz avioprijevoz, zbog čega je transport umjetnika i njihove opreme iz pokrajine Šečuan preko Pekinga do Šibenika uvelike zakompliciran i neizvediv. Ispričavamo se djeci i njihovim roditeljima zbog otkazivanja dolaska ovog atraktivnog ansambla, te napominjemo da se kupljene ulaznice mogu vratiti na blagajni HNK u Šibeniku – poručuju iz MDF-a.

Nadalje, otkazuje se i predstava ‘Carevo novo ruho’ u izvedbi ZKL-a, koja je trebala biti održana na Ljetnoj pozornici u utorak, 30. lipnja. Razlog- zdravstveni problemi glavnog glumca. Umjesto najavljene, odnosno otkazane predstave, ZKL ansambl gostuje s predstavom ‘Maca Papučarica’ na istom mjestu.

– Svi kupci ulaznice za „Carevo novo ruho“ moći će ući i na „Macu Papučaricu“, a ukoliko to ne žele, ulaznice mogu vratiti na blagajni HNK – skreću pozornost.

O MACI PAPUČARICI

 

Redatelj: Dražen Ferenčina

Igraju: Katarina Perica Kirin / Marta Bolfan Ugljen, Dinka Vuković, Anđelko Petrić, Jadran Grubišić

„Mama, gdje su moje papuče?“ pitaju ujutro djeca koja svoje papuče ne spremaju prije spavanja. „Odnijela ih Maca Papučarica“ odgovaraju majke. Tko je bila Maca Papučarica, zašto je odnosila njihove papuče i gdje ih je skrivala djeca, ubrzo saznaju jer nije lako (a ni zdravo) hodati bos. Stoga žurno pronalaze Macin dom, upoznaju Macu i otkrivaju njezinu tajnu.

Trajanje: 40 minuta

Uzrast: 3+

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.