Prva uplata za revitalizaciju projekta Martinska stigla iz Italije

Ilustracija

Na žiroračun račun Udruge za promociju i kulturno stvaralaštvo Disco Gimnazija Šibenik sjela je uplata u iznosu od 3.500,00 kuna.

Riječ je o donaciji Šibenčanke s talijanskom adresom, Jelene Aras koja je ovim iznosom podržala organizaciju projekta LjeTUj NA Martinskoj koja za cilj ima revitalizaciju nekadašnjeg istoimenog gradskog kupališta, omiljenog među brojnim generacijama Šibenčana i Šibenčanki.

disko

Prva je to donacija pristigla izvan granica Lijepe Naše, a nekolicina pisma namjere  sa zamolbom da odaslana su na adrese hrvatskih dijaspora u svijetu i to u SAD (New York, Las Vegas), Kanada (Toronto), Novi Zeland, Njemačka, Švedska.

Podsjetimo, Udruzi Disco Gimnazija koja stoji iza projekta buđenja omiljene, ali zaboravljene Martinske, podršku su pružile i gradske strukture, odnosno gradonačelnik Šibenika, dr. Željko Burić te Dino Karađole ispred Turističke zajednice grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.