Šibenska knjižnica Dan hrvatskih knjižnica proslavit će društvenim igrama

Odlukom Hrvatskog knjižničarskog društva iz 2010. godine, 11. studeni proglašen je Danom hrvatskih knjižnica. Središnja svečanost održat će se u ‘Knjižnici godine’ – Gradskoj knjižnici Zadar, no niti šibenski knjižničari neće propustiti priliku da proslave svoj dan.

U Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ u nedjelju, 11. studenog održat će se program ‘Igranje društvenih igara’ koji će trajati od 10 do 14 sati. Djeca i njihovi roditelji, bake i djedovi, prijatelji, nastavnici, svi koji su zainteresirani, pozvani su u knjižnicu da odigraju neku od društvenih igara kao što su Čovječe ne ljuti se, Damu, Trilju, X/O, Memory ili Domino.

Ove godine Dan hrvatskih knjižnica odvija se pod dvama sloganima: ‘Knjižnice probijaju sve granice. Osim proračunskih’ i ‘Neprofitno, a isplati se? Knjižnica!’. Na službenom plakatu ovogodišnjeg Dana hrvatskih knjižnica nalaze se i slogani ‘Imam pravo znat’i i ‘Imam pravo na knjižnicu‘.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.