Šibenska udruga mladih o ‘narančastoj zgradi’ u eteru Info zone

U večerašnjoj emisiji Info zona na radiju ugostit će Nanu Novaković koja će pričati o svojem sudjelovanju u projektu Everybody is a musician, a pričat će se i o šibenskoj “narančastoj zgradi”, najavljuje Info zona na svom websiteu.

Provesti 8 dana u kući smještenoj kraj šume Forest of Dean, baš onoj koja je nadahnula pisce J. R. R. Tolkiena i J. K. Rowling za pisanje svojih fantasničnih knjiga i pritom biti dio društva mladih iz 7 europskih zemalja iskustvo je koje utječe na život sudionika. Everybody is a musician moto je projekta u kojem je sudjelovala i naša sugrađanka Nana Novaković. Poslušajte njene dojmove!

Šibenske gradske vlasti ozbiljno podižu ljestvicu u dokazivanju suradnje s udrugama mladih i za mlade. Natječaj grada za korištenje prostora cijele “narančaste zgrade” okončan je potpisivanjem ugovora između Grada Šibenika i udruga koje su zadovoljile kriterije natječaja. Što se već sada događa u narančastoj zgradi te kako se prostor sređuje i oprema, ispričat će nam Zvonimira Bralić iz Šibenske udruge mladih ŠUM.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.