Šibensko kazalište obilježava Svjetski dan kazališta za djecu i Svjetski dan lutkarstva

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku spremno je za Svjetski dan kazališta za djecu i Svjetskog dana lutkarstva. Povodom obilježavanja spomenutih dana, HNK u Šibeniku pripremilo je program za subotu, 21. ožujka, kada će se na daskama šibenskog kazališta, s početkom u 11 sati, uprizoriti predstava Izabele Degorske ‘Bajka o sreći’ u prijevodu i režiji Pere Mioča.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na blagajni kazališta svaki radni dan od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka predstave u subotu. Cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna.

Sedam dana kasnije, 28. ožujka, također, u šibenskom kazalištu igrat će predstava Omera Raka ‘Malo veliko kvrgavo drvce’ u režiji Zorana Mužića. Predstava počinje u 11 sati, a cijena ulaznice koja se može kupiti na blagajni kazališta svaki radni dan od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka predstave, iznosi 20,00 kn.

HNK u Šibeniku, isto tako, pripremilo je i paket ulaznica za navedene predstave, odnosno zajednički paket ulaznica za predstave ‘Bajka o sreći’ i ‘Malo veliko kvrgavo drvce’ mogu se kupiti po cijeni od 30,00 kuna.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.