Srijeda u knjižnici

U 11 sati predstavit će se projekt ERASMUS+ i ISE (Inspiring science education) za osnovne i srednje škole. Program će predstaviti djelatnici OŠ Brodarica i Šibensko-kninske županije, te predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU i CARnet-a. U 18.30 sati slijedi predavanje ‘Zakon o postojanju i očuvanju energije u svjetonazorski različitim pristupima’. Predavač je  Neven Ninić, a organizator Katoličko društvo prosvjetnih djelatnika biskup Srećko Badurina.

U 19 sati bit će otvorena  izložba građe iz privatnih arhiva uz 140. obljetnicu Hrvatskog liječničkog zbora. Autorica izložbe je Danči Mihovilčević, a organizator je Hrvatski liječnički zbor – Podružnica Šibenik. Nakon toga bit će otvorena i izložba Liječnici u slobodno vrijeme.

U 20 sati održat će se još jedna u nizu filmskih večeri.  Na rasporedu je  projekcija turskog igranog filma Vizontele (Yilmaz Erdogan i Ömer Faruk Sorak, 2001., 110 min).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.