Sutra svečano otvaranje treće studentske izložbe fotografija

Po već treći put, studenti Veleučilišta u Šibeniku su uz pomoć Studentskog centra Šibenik postavili izložbu svojih fotografija. Iako su uglavnom amateri, među studentima, sadašnjim i bivšim, ima mnogo entuzijastičnih i strastvenih fotografa. Na ovoj izložbi svi oni imaju prilike pokazati svoj talent, neopterećeni temom ili formatom.

Izložba će se otvoriti u utorak, 05. travnja u 19 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, koja drugu godinu zaredom pomaže ovaj kulturni pokret nudeći svoj atraktivan prostor kao pozornicu za naše buduće akademske građane.

Kako bi se izložba dodatno podigla u kvaliteti, ove godine je uspostavljena suradnja s Foto klubom Šibenik. U manjem dijelu izložbe članovi Foto kluba će izložiti nekoliko svojih dosad neobjavljenih fotografija i tako podržati studente u njihovom radu. Tema je također bila slobodna za članove Foto kluba, pa je ovo jedinstvena prigoda da razgledate njihova umjetnička djela bez ikakvih ograničenja forme.

Izložba se sastoji od stotinjak fotografija od preko 20 izlagača, a biti će otvorena od 05. do 15. travnja. Srdačno Vas pozivamo da posjetite Gradsku knjižnicu i podržite studentsku fotografiju – vjerujte nam, bit ćete iznenađeni, piše skvus.hr.

foto:Nera Sučić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.