Predstavljanje četvrte knjige

‘Turistički urnebes’ u Civitas Sacri: Maja Rogan na ironičan je način ispričala svoja iskustva s turistima

Maja Rogan, turistička vodičica na engleskom i talijanskom jeziku promovirat će svoju četvrtu knjigu ‘Turistički urnebes’ danas u Civitas Sacri s početkom u 18 sati.

Rogan inače objavljuje turističke priče u kojima su glavni likovi upravo gosti sa svojim navikama i običajima, prikazujući ih na ironičan način.

– Kroz svoje knjige pozivam ljude da putuju i promijene mjesto boravka, i na taj način dožive nova iskustva. Trudim se na duhovit, edukativan i zanimljiv način prenijeti vlastita iskustva sa stranim i domaćim turistima. Naime, sfera mog interesa nisu turističke destinacije nego gost pojedinac ili grupa gostiju iz cijelog svijeta sa svojim običajima i turističkim navikama. Zato mi je želja da na promociju knjige dođu i profesori iz turističkih škola i škola koje se bave srodnim zanimanjima – kazala je za Šibenski portal autorica knjige ‘Turistički urnebes’.

Autoričine knjige bile su predstavljene na dvije lokacije i u Zagrebu, a nakon Šibenika, knjigu će predstaviti i u Splitu u četvrtak s početkom u 18 sati.

Između ostalog, Maja Rogan predaje u školama, a dosad je potpisala knjige ‘Turistički ringišpil’, ‘Turistički vešeraj’ te ‘Turistički tartufi’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.