U knjižnici predavanje o energetskoj učinkovitosti i talijanski igrani film

Sutra, 4. ožujka u šibenskoj knjižnici održat će se dva događanja. S početkom u 18 sati započet će predavanje o povećanju energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije. Održat će ga Paško Melvan, iz Energetske zadruge “Dalmacija” iz Primoštena, koja zajedno s Udrugom mladih “Mladi u Eu”, na području Šibensko-kninske županije provodi projekt “Energetska učinkovitost! Što znam o tomu?”

U 20 sati u Filmskoj večeri bit će prikazan talijanski igrani film Lezioni di cioccolato (Čokoladne lekcije) (Claudio Cupellini, 2007., 95 min., komedija). To je prvi u nizu od četiri talijanska filma koji će, u sklopu Ciklusa talijanskog filma, u Knjižnici biti prikazani u ožujku (svi titlovani na engleski). Projekcije organizira Maria Rita Rando Baranović, predstavnica Generalnog konzulata Republike Italije u Rijeci, pod pokroviteljstvom Talijanskog instituta za kulturu u Zagrebu, u suradnji s Knjižnicom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.