USKORO IZLOŽBA:Fotografije ‘I love MDF’ sele s Facebooka na vrata zgrade šibenskog kazališta

Sve fotografije koje ste dosad gledali u sklopu grupe otvorene na Facebook društvenoj mreži pod nazivom ‘Volim 55. međunarodni dječji festival u Šibeniku‘ od četvrtka, 2. srpnja,  moći ćete razgledati kao izložbu postavljenu na ulaznim vratima u zgradu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

-Kao izložbeni prostor za stotinjak pristiglih poruka poslužit će stakleni okvir na svim vanjskim vratima zgrade HNK u Šibeniku – poručuju iz organizacije Festivala djeteta.

i love mdf (1)

Izložba fotografija koje su putem društvene mreže doslovno stizale sa svih strana svijet, sa gotovo svih sedam kontinenata bit će otvorena u 18.45 sati.

i love mdf (2)

Podsjetimo,riječ je medijskoj kampanji kojom se htjela proširiti vijest o Festivalu djeteta dalje u svijet, a koju je pokrenuo zaposlenik šibenskog kazališta, dugogodišnji djelatnik MDF-a, Željko Koloper o čemu smo pisali na samom početku kampanje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.