ZANIMLJIVO GOSTOVANJE: Krešimir Mišak uskoro u Šibeniku

Kulturna udruga Fotopoetika i caffe bar / noćni klub Azimut nastavljaju zajedničku priču nastalu u prosincu 2015.  godine u Šibeniku. Riječ je, naravno, o Sajmu riječi, ritma i druženja – programu koji će se održavati sigurno jednom mjesečno, a prvi u goste dolazi ni manje ni više nego Krešimir Mišak, poznato tv lice, novinar, pisac i glazbenik.  Ime koje intrigira.

Krešimir Mišak, autor poznatih romana poput ‘Dečki, odjebite u skokovima’ ili, pak, ‘Sve piše u novinama (…a ponešto i ne) gostovat će u Šibeniku u petak, 18. ožujka, a o svom djelu, radu i razmišljanjima pričat će s moderatorom, kolegom novinarom Markom Podrugom.

– S obzirom na odlične reakcije na Sajam riječi, ritma i druženja onih prvih dana u prosincu lani i zbog činjenice da kvalitetnih programa ionako nedostaje u Šibeniku, jedino logično bilo je nastaviti raditi i dalje. Bolje vrijeme za početak nismo mogli izabrati od proljeća kada se sve budi pa tako i raspoloženje cvjeta, spremniji smo i otvoreniji za neka nova saznanja zbog čega se Mišak kao gost koji će otvoriti novu sezonu Sajma u Azimutu odlično uklopio u cijeli koncept – poručuju iz Fotopoetika, suorganizatora SRRD-a.

Razgovor s Mišakom zadovoljit će onu ‘riječ’ u nazivu Sajam,  njegov bend Hakuna Matata koji dolazi s njim i koji će nastupiti iste večeri zadovoljit će onaj ‘ritam’ u eventu, a sve skupa zaokružit će ‘druženje’.

Početak programa je 21 sat, a sve novosti zainteresirani mogu pratiti putem Facebook stranice Fotopoetike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.