Pauk u Unešiću i Kninu: ‘Radna mjesta su osnovni preduvjet za ostanak mladih ljudi’

– Hvala svima koji su svoje povjerenje u prvom krugu izbora poklonili Hrvatskoj demokratskoj zajednici i pozivam vas da to napravite i u nedjelju. Županija će i dalje nastaviti pomagati u realizaciji infrastrukturnih projekata i pružati podršku Gradskoj upravi u stvaranju preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta u Kninu. Radna mjesta su osnovni preduvjet za ostanak mladih ljudi, i to će u narednom razdoblju biti naš prioritet, kazao je župan i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk danas u Kninu.

pauk

Danas su se župan Šibensko-kninske županije i ponovni kandidat za tu funkciju Goran Pauk te kandidati za njegove zamjenike Darija Puljić i Nikola Blažević, družili s građanima u Kninu. Osim Nikole Blaževića, aktualnog kninskog gradonačelnika, a ujedno i kandidata za zamjenika župana, domaćica skupa u Kninu bila je i Josipa Rimac, dugogodišnja kninska gradonačelnica i ponovna kandidatkinja za tu funkciju. U Kninu je bio i ministar branitelja u Vladi Republike Hrvatske i izaslanik premijera Plenkovića, Tomislav Medved.

pauk1 pauk2

Prije Knina, župan Pauk je sa suradnicima posjetio Unešić gdje se družio s mještanima. Župan je zahvalio na potpori mještanima, kojih je 75% u prvom krugu izbora njemu dalo svoj glas. „Naša županija je u svom kontinentalnom dijelu ima ogromne  potencijale za proizvodnju zdrave hrane. Osim toga, tu su i turistički potencijali i naša bogata kulturno-povijesna baština koju moramo pokazati svijetu. Mi ćemo i dalje ulagati i voditi brigu o svim dijelovima naše županije, jer se zalažemo za ravnomjeran razvoj.“, poručio je župan u Unešiću  i pozvao mještane da izađu na birališta u nedjelju i u drugom krugu mu ponovno pruže potporu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.