Vidović: Za razvoj turizma nužan je razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge

Franko Vidović, kandidat za župana Šibensko-kninske županije koalicije SDP-HNS-HSS-HSU, sa zamjenicima  i suradnicima posjetio je jučer Kistanje, Skradin, Vodice i Tribunj, gdje su se družili s mještanima i poduzetnicima.

U mjestu Kistanje, jednoj od najsiromašnijih hrvatskih općina, sve je manje mladih, jer ne vide perspektivu za zapošljavanje i zasnivanje obitelji.

sdp (1)

– Općina Kistanje, kao i mnogobrojne druge općine naše Županije ima značajan, ali nedovoljno iskorišten potencijal za poljoprivrednu proizvodnju. Nužno je staviti u funkciju zemljište i omogućiti ljudima da rade. Država mora pomoći ovim općinama da se pokrenu i razvijaju, istaknuo je Vidović.

sdp (3)

Prilikom posjeta Skradinu, Tribunju i Vodicama razgovarali su s mještanima, poduzetnicima i ugostiteljima kako i na koji način unaprijediti turističku ponudu, ali i riješiti probleme vezano uz komunalnu infrastrukturu ovih mjesta.

sdp (4)

– Za razvoj turizma nužna je stalna nadogradnja kroz razvoj infrastrukture i podizanje kvalitete usluge. Svakako su potrebna daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu, rješavanje pitanja odvodnje, ali i kvalitetnije turističke sadržaje. U našim turističkim mjestima, domaćim i stranim gostima moramo ponuditi dodatne kvalitetne sadržaje. Ponovno naglašavam i važnost decentralizacije upravljanja pomorskim dobrom, što je jedan od preduvjeta stvaranja Županije jednakih mogućnosti, naglasio je Franko Vidović.

sdp (5)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.