Vodički SDP poziva sugrađane da glasaju za promjene

ilustracija

Gradski odbor SDP-a Vodice poziva sugrađane na, kako piše u priopćenju, završetak procesa promjena u Vodicama.

– Nakon prebrojavanja svih glasačkih kutija, i službenom objavom rezultata, stoji jasno “URBI ET ORBI”, svojom pobjedom, dosadašnja Oporba dobila je 8 vijećničkih mandata i osigurala sebi većinu u Gradskom vijeću Vodica. U drugom krugu pobjedu mora ostvariti i oporbena kandidatkinja za funkciju gradonačelnice Vodica, i naš kandidat za funkciju župana Šibensko kninske županije. Pomognimo im svojim izlazom na glasovanje i izborom promjena koje su počele već u prvom krugu izbora. HDZ u Gradskom vijeću Vodica nema većinu, to je rezultat prvog kruga lokalnih izbora. Toga smo mi u SDP-u itekako svjesni, stoji u priopćenju.

Za Gradsko vijeće Vodica članovi SDP-a i izabrani vijećnici SDP-a jedino se boje mogućih pretrčavanja k HDZ-u, sve kako bi se oformila većina kojoj građani Vodica nisu dali glas, navode.

– Tim bi se pretrčavanjem poništili predizborni slogani “Prikipilo nam je” ili “Promjene” ili “Ne damo im Grad”, a to nadamo se nitko neće učiniti. Upamtimo, svojim su glasovanjem naši sugrađani većinom iskazali kako žele promjene. Činjenica je da su sve oporbene stranke u predizbornoj kampanji u svojim sloganima i porukama isticali potrebu promjena u načinu vladanja, stoga riječ promjena neka je temelj odabira kandidata, opet svima nama u Drugom krugu izbora, piše.

– Pred nama je drugi krug izbora u kojem svojim izborom možemo potpuno izmijeniti političku sliku Grada Vodica i naše Županije. Promijenimo je! Kroz sve ove godine isticali smo da Županija i naše Vodice idu u krivom smjeru, da politike koje su provođene nisu bile u interesu malog čovjeka već se pogodovalo određenim interesnim skupinama. Stoga pozivamo sve sugrađane da izađu na izbore i u drugom krugu glasaju za promjene u našem gradu i županiji, stoji u priopćenju GO SDP-a Vodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.