Živković obišao Meterize: ‘Na Meterizama se od otvorenja škole nije napravilo ništa’

Josip Živković, SDP-ov kandidat za gradonačelnika sa suradnicima iz koalicije SDP-HSS-HSU te nezavisnim kandidatom Antonom Dobrom, danas je obišao Meterize te istaknuo kako građani ovog dijela grada i dalje čekaju na ispunjenje obećanja aktualne vlasti što se tiče prometne infrastrukture i kanalizacijskog sustava.

– Na Meterizama se od otvorenja škole nije ulagalo niti išta napravilo. Gradonačelnik Željko Burić je na početku svog mandata prije četiri  godine došao na Meterize i dakako, u svom stilu, mnogo toga obećao. Rezultat danas je da se djeca u Jurasima još uvijek pitaju što je s njihovim igralištem koje im je gradonačelnik obećao, što je s ulazom u Jurase u koje građani dolaze do svojih domova vozeći se do Bilica. O kanalizaciji da i ne govorim. Svi građani na tom dijelu Meteriza uredno plaćaju doprinos za odvodnju, imaju uredne dokumentacije, platili su komunalne doprinose i sve što treba platiti, ali njihov problem i dalje nije riješen, izjavio je Josip Živković.

zivkovic1

Dodatno, Josip Živković je istaknuo kako je ulica Put Jurasa I  kompletno uništena od povećanog prometa koji je posljedica radova na kružnom toku, jer sad građani koriste alternativni put preko vojarne te kako je nužno što skorije urediti tu cestu.

 –Na Meterizama postoji jako puno sličnih problema, jer kako sam rekao nije se ulagalo godinama. I ovaj dio grada oslikava način vođenja i upravljanja gradom aktualne vlasti. Puno priče i obećanja, a rada i rezultata malo ili nimalo, zaključio je Josip Živković.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.