50. DRAŽENOV ROĐENDAN: Prigodni program kod spomenika, projekcija uređenja Draženova trga

50. rođendan košarkaškog Mozarta Dražena Petrovića u organizaciji Grada Šibenika bit će obilježen u srijedu 22. listopada.

Kod spomenika Draženu bit će položeno cvijeće i svijeće s početkom u 10 sati, a potom će uslijediti prigodni program u kojem će nastupiti: Gradski komorni orkestar Šibenik, djeca iz Gradskih vrtića Šibenik te klapa Maslina.

Program će biti okončan šetnjom do Trga Dražena Petrovića gdje će biti predstavljeno idejno rješenje rekonstrukcije Trga, planirano za realizaciju u idućoj proračunskoj godini.

U 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića bit će otvorena izložba radova polaznika Gradskih  vrtića Šibenik.

U okviru obilježavanja Draženovog 50.rođendana OKK Dražen Petrović i Grad Šibenik organiziraju turnir koji će se održati u subotu i nedjelju 18. i 19. listopada. Za plasman će se boriti ekipe: KK Cibona, KK Zadar, KK Split, KK Alkar, KK Jolly i OKK Dražen Petrović.  Utakmice će se odigravati u jutarnjim satima u  dvoranama OŠ Petra Krešimira i OŠ Vidici te na Baldekinu.

U subotu, 18. listopada od 11,00- 15,00 sati za razgledavanje će biti otvorena i Spomen soba Dražena Petrovića u organizaciji TZ Grada Šibenika i Draženovih roditelja.

Uz sudjelovanje na središnjoj manifestaciji Gradski vrtići Šibenik pripremili su niz aktivnosti na temu rođendana Dražena Petrovića koje će se održavati od 22. do 29. listopada. Polaznici, nekad Draženovog, DV Jutro obilježit će narančastim zastavicama i medaljonima u obliku lopte tzv. Draženov put: od DV Jutro na Bualama, OŠ Jurja Šižgorića do dvorane na Baldekinu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.