Akcija Hrvatskih laburista ‘Knjiga žalbe’

Šibenski ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada  nastavio je danas ispred Jadranske banke akciju pod nazivom Knjiga žalbe. Akcijom žele ukazati na stvarno stanje stvari u gradu i građanima dati prigodu da gradonačelniku Anti Županoviću postave konkretno pitanje ili da jasno poruče što misle o kakvoći života u gradu.
– Šibenčani imaju puno toga reći.Pitaju se zašto gospodarska zona Podi još nije proširena, odnosno zašto još nije otkupljena zemlja od Hrvatskih šuma, zašto nije otvorena škola na Meterizama, dali je stvarno neophodno da se gradski autobusi nalaze na Pijaci. Pitaju se i što je s troskom i nekim gradilištima koja je aktualna vlast otvorila, ali se na njima ništa ne događa –  kazala nam je Ljiljana Gospodnetić, predsjednica gradskog ogranka Hrvatskih laburista. Otkriva da je odaziv građana velik, a sva postavljena pitanja proslijediti će gradskoj vlasti te od njih tražiti konkretne odgovore.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.