AKCIJA POMOĆI JURI KULAZI: U pola sata prodano pet slika, prikupljeno 6 tisuća kuna

U Muzeju grada Šibenika sinoć je otvorena humanitarna izložba ‘I moj glas protiv nasilja’ čiji je cilj prikupiti sredstva za pomoć pri daljnjem liječenju žrtve nasilja, 26-godišnjeg Jure Kulaze.

Izložbu organiziraju Rotary klub Šibenik, likovna udruga Grupa 9 te Foto klub Šibenik koji su donirali ukupno 49 svojih radova, što slika, što umjetničkih fotografija. Izložbu možete pogledati do 13. prosinca, a kako nam je kazao Velibor Krasić iz Rotary kluba, akcija je polučila rezultat već prve večeri.

– Nakon samo pola sata od otvorenja, prodali smo četiri do pet slika, a desetak ih je rezervirano. Dakle, rezultati se već vide. Ne mogu vam u ovom trenutku kazati o kojoj je cifri riječ, no mogu kazati da su prodane najvrijednije slike – kazao je Krasić.

Na društvenoj mreži Facebook otvorena je i posebna stranica: http://www.facebook.com/imojglasprotivnasilja?ref=ts&fref=ts na kojoj se mogu pronaći sve novosti u vezi akcije ‘I moj glas protiv nasilja’, a putem koje se da iščitati kako je do 3. prosinca na račun uplaćeno 6330 kuna.

Ukoliko i vi želite dati svoj glas protiv nasilja te pomoći Juri koji se oporavlja od teških tjelesnih ozljeda možete uplatiti svoj dobrovoljni prilog na račun broj: 2411006-1520000189 kod Jadranske Banke Šibenik.

foto: Grad Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.